Hurda Bakır Fiyatları

Bakırın kilosu ne kadar? Londra Metal Borsası ile Güncel Hurda Bakır Fiyatları

Bakır Hurda Fiyatı 2023

Güncelleme: 21.07.2023Fiyatlar Yaklaşıktır.
Soyma Bakır Fiyatı205,00 TL
Lama Bakır Fiyatı205,00 TL
Antigron Kırma Bakır Fiyatı205,00 TL
TTR Kırma Bakır Fiyatı205,00 TL
%98 Külçe Bakır Fiyatı195,00 TL
Bakır Talaşı Fiyatı185,00 TL
Kırkambar Kırma Bakır Fiyatı188,00 TL
Kırkambar Bakır ( Yanık Bakır ) Fiyatı185,00 TL
Kızıl Parça Rg5 ( Dişli, Burç vb. ) Fiyatı178,00 TL
Kızıl Talaşı RG5 Fiyatı158,00 TL

Hurda bakır fiyatları ne kadar? Bakırın kilosu ne kadar oldu? Bakır fiyatları; bireysel hurda toplayıcıları, işletmeler, kurumlar, hurdacılar ve bakır üreticileri gibi geniş bir yelpazede oldukça önemlidir. Fakat daha önemlisi bireysel hurda satıcılarının değerinde ödeme almasıdır. Bu noktada hurda fiyatlarının takibi için çeşitli kaynaklar bulunsa da fiyatların / firmaların güvenilirliği ve şeffaflığı her zaman net olmayabilir. Dolayısıyla bakır hurdası satarken değerinde ödeme almak için iki kriterin kesin olarak bilinmesi gerekir.

Bunlar;

  1. Bakır hurdasının toplam miktarı
  2. Hurdanın türlerine göre ayrı biriktirilmesi

– Hurdanın toplam miktarının bilinmesi; Hurdanızı öncesinde kendinizin tartması, aldatıcı, yanlış veya hatalı tartım yapılmasını engeller. Böylece spekülatif fiyat tekliflerini filtrelemiş olursunuz.

– Hurdanın türlerine göre ayrı olması; Bakır hurdaları yapısal formları ve kalitelerine göre kategorize edilir. Bu nedenle hurdanın türlerine göre ayrı satılması genellikle daha iyi fiyatlar almanızı sağlayabilir.

Bakırın Kilosu Nasıl Belirleniyor?

Hurda bakırın kilosu nasıl belirleniyor? Hurda fiyatları etkileyen faktörler neler? Bakırın kilo fiyatı, farklı ağırlıklara sahip birçok faktörün birleşimi ile belirlenir.

Fakat genel olarak:

  • metal fiyatı
  • arz-talep
  • pazar koşulları
  • döviz kuru

hurda fiyatını belirleyen en temel faktörlerdir.

Örneğin, 3 Temmuz 2023 tarihinde Londra Metal Borsasında bakır ton fiyatı 8328 $, güncel döviz kuru ile 8328$ x 26,00 TL (güncel kur) = 214,000 TL’dir. Bakırın ton fiyatı, referans noktası olmakla birlikte hurda alımında bölgesel koşullar ve farklı maliyetler nedeniyle hurda fiyatları da farklılık gösterir. Bu nedenle Dijital HURDACI olarak, hurdanın miktarı, durumu ve konumu gibi etkenleri göz önüne alarak hurda özelinde teklifler hazırlamaktayız.

Bakır Hurdası Satın

Bakır hurdası alan bir hurdacı arıyorsanız,
yüksek hurda fiyatları ile tanışın!

Dijital HURDACI olarak, değerli metallerin geri dönüşümü konusunda hızlı ve güvenilir hizmetler sağlamaktayız. Bakır, elektrik endüstrisinden inşaat sektörüne kadar birçok alanda yaygın olarak kullanılan önemli bir metaldir. Bu nedenle sayısız alanda atıl duruma geçen bakır hurdalarının geri dönüştürülmesi gerekir. Bakır, yeniden kullanım ve geri dönüşüm açısından büyük bir değere sahiptir ve doğal kaynakların korunması için önemli bir rol oynamaktadır.

* Hizmet Bölgelerimiz;

  • İstanbul ( Hızlı Keşif )
  • Marmara Bölgesi
  • Türkiye Geneli ( Yüksek Tonaj )

Hurdalarınızın miktarı ne olursa olsun, sizlere nakit ödeme ile profesyonel ve hızlı bir hizmet sunmayı taahhüt ediyoruz.

* Hurda Bakır Çeşitleri;

  • Soyma Bakır
  • Lama Bakır
  • Antigron Bakır
  • TTR Bakır
  • Külçe Bakır
  • Kırkambar Bakır
  • Bakır Talaşı
  • Bakır Alaşımları

Satmak istediğiniz her nevi bakır hurdası için deneyimli saha ekibimiz ve modern ekipmanlarımız mevcuttur. Ayrıca, atölyeler, fabrikalar ve diğer endüstriyel alanlarda hurdaların kolaylıkla biriktirilmesi için konteyner hizmetimiz bulunmaktadır. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefliyoruz ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak için esnek bir yaklaşım benimsiyoruz. Güncel hurda bakır fiyatları hakkında bilgi almak ve diğer sorularınız için iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.